Acceptata de curand la Liceul "Dimitri Paciurea", din Bucuresti, la profil Uman, clasa de Filologie, Eliza Iliescu va incepe din toamna clasa a IX-a. 

Pentru Eliza, fiica Adrianei Iliescu, schimbarea este una foarte mare. Pana de curand, adolescenta nu a prea iesit din cartierul Drumul Taberei, in care locuieste si unde a frecventat scoala generala. Din toamna insa, Eliza va avea de traversat tot Bucurestiul, zilnic, dus- intors, pentru a merge la liceu.

Mai exact, pentru a ajunge din Drumul Taberei in zona liceului ei, pe Strada Baiculesti, zona Jiului, Eliza va schimba doua autobuze cu care va merge 11 stratii. 11 dus, 11 intors. Ar mai exista posibilitatea ca fetita sa calatoreasca cu metroul, insa, Adriana Iliescu se impotriveste.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Mama refuza sa o lase pe Eliza sa circule prin subteran si o indeamna sa foloseasca doar transportul de suprafata. Zice ca nu e bine sa deranjezi energiile pamantului si ca metroul nu este o inventie buna.

Ca asta fac toti oamenii care circula cu metroul, deranjeaza energiile si apoi se plang ca sunt cutremure sau ca se simt rau”, a declarat pentru WOWbiz.ro

o persoana apropiata familiei.

Ce a patit Eliza Iliescu, anul acesta, la examenul de Evaluare Nationala

Fiica Adrianei Iliescu a terminat clasa a VIII-a in aceasta vara. Ea a sustinut examenul de Evaluare Nationala, examen unde, initial, a obtinut nota 6,52.

Nemultumita de notele de la Evaluare Nationala, Eliza Iliescu a facut contestatie la ambele materii, si culmea, la ambele, notele sale au scazut. Astfel, la romana, nota 8,50 a ajuns sa fie 7,80, iar la matematica de la 4,55 a scazut la 4.50.

Cu media de la Evaluare Nationala, adunata cu cea din clasele V-VIII- 8,75, Eliza Iliescu a obtinut o medie finala de admitere de 6,67 si a fost distribuita la liceul "Dimitri Paciurea", sa profil Uman, la clasa de Filologie.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si