Cinci copii doi adulti au ajuns la spital raniti, scapand ca prin minune cu viata din impactul care a facut praf masina in care calatoreau. Accidentul, spun politistii, s-a produs dupa ce soferul, un barbat, ar fi atipit la volan. Conducea un Seat Alhabmbra, iar in masina cu el erau cinci copii si inca un adult.

Masina scapata de sub control a cazut de pe un

pod intr-un parau. Toti cei sapte ocupanti ai autoturismului au fost raniti si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Un echipaj al Directei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Timisoara a acordat primul ajutor celor implicati in accident.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Echipajul de la Districtul sag – SDN Timisoara, care efectua in aceasta dimineata revizia pe DN 59, Timisoara – Moravita, a acordat primul ajutor pentru pasagerii unui autoturism care a cazut intr-un parau, de pe Podul Cheii, intre localitatile Jebel si Voiteg. Drumarii s-au mobilizat rapid pentru a ajuta persoanele din masina – 5 copii si 2 adulti –, au sunat la numarul de urgenta 112, au eliberat pasagerii din centurile auto si i-au scos din apa paraului, au semnalizat zona cu restrictii si au dirijat circulatia.

Din fericire, pasagerii au suferit rani usoare, dar au fost transportati la spital.", transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si