Shaquille O’Neal se afla in Bahamas, pentru filmarile sub apa ale unei emisiuni a postului Discovery Channel, cand a fost la un pas sa devina victima unui rechin care a intrat in cusca in care se afla campionul NBA. Marele jucator de baschet era intr-o cusca special construita pentru el si, sub indrumarea mai multor specialisti cu care comunica printr-o casca incorporata in costumul de scufundare, s-a lasat coborat in adancuri printre rechini.

Pradatorii s-au napustit in jurul obiectului din metal care a aparut in mediul lor si, curiosi, rechinii au inceput sa se izbeasca in gratiile custii. Unul dintre ei a reusit sa patrunda in cusca in care se afla vedeta, iar O'Neal a realizat imediat ca e foarte aproape sa fie atacat de pradator. A inceput sa strige dupa ajutor si sa spuna ca este un rechin in cusca.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Spre norocul lui, specialistii in biologie marina care se aflau la filmari au reusit sa indeparteze rechinul si sa il scoata pe Shaquille O’Neal nevatamat la suprafata. Curajosul campion a trecut repede peste momentul inspaimantator pe care l-a trait si a decis ca vrea sa faca o noua scufundare si sa continue filmarile pentru emisiunea de la Discovery Channel. "Am supravietuit atacului unui rechin.", a spus O'Neal triumfator, dupa ce a iesit din apa.

Campionul NBA a recunoscut ca frica lui pardatorii marini este una reala si ca nu i-a ars deloc de gluma cand a simtit pericolul in care se afla. "Sunt terifiat de rechini. Traiesc in Florida, unde atacurile rechinilor sunt ceva obisnuit deja.", a declarat marele jucator de baschet.

sursa: dailymail.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si