In urma a trei perchezitii domiciliare, politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Calarasi au ridicat peste 900 de grame de cannabis. Un barbat a fost retinut si ulterior arestat preventiv dupa ce a fost prins in flagrant delict ca vindea drogurile. Politistii au gasit si un set de reguli pentru clienti, dar si programul de functionare al "micului traficant".

„La data de 19 iulie a.c.,

politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Calarasi, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale, au efectuat 3 perchezitii in Bucuresti. In urma activitatilor efectuate, politistii au surprins in flagrant delict un barbat, de 31 de ani, in timp ce comercializa cannabis in interiorul locuintei. Totodata, politistii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cantare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la maruntirea drogurilor, o rasnita electrica si 200 de lei”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"GHIDUL MICULUI TRAFICANT. Am apreciat că respecta regulile de convieţuire socială şi nu deranja vecinii, dar n-am apreciat kilogramul de cannabis şi comprimatele de MDMA pe care le-am găsit la percheziţie. Bărbatul, la locuinţa căruia au fost descoperite drogurile, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului.", a scris Politia Romana pe o retea de socializare, unde a publicat si fotografia cu regulile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si