Catalin Plesa arata cu degetul in directia medicului si il acuza ca nu l-a avertizat cu privire la boala de care suferea sotia sa. Femeia a fost internata 11 zile la Psihiatrie, in luna martie.

"Spitalizarea a fost groaznica. imi spune ca nu rezista.

Vedeam si eu, de fapt, cand mergeam la vizita. Erau pe hol barbati care se plimbau si fumau, am vazut si cadre medicale care fumau acolo, uneori taiai fumul cu cutitul. Cat a stat in spital nu a putut sa faca un dus pentru ca nu se inchidea usa de la baie, apa la robinet picura. Toate astea pe sotia mea au marcat-o. A refuzat, ulterior, sa mai calce in acel spital. La externare, ne-au dat biletul de iesire si ne-au prescris un medicament. Atat. Nimeni nu mi-a spus ca sotia are probleme grave de sanatate.(...) Doamna doctor a avut grija, in schimb, sa ne cheme la cabinetul dansei particular. A zis ca discutam mai multe acolo. Asta este realitatea. stiu ca acum toti se spala pe maini, dar daca imi spuneau ca oricand se poate intampla o tragedie, eu nu stateam cu mainile in san.
Daca stiam, o luam pe sus, o duceam la spital cu zece mii de catuse"
, a spus Catalin Plesa., sotul femeii din Craiova care si-a ucis fiul, pentru adevarul.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Barbatul spune ca sotia sa era o femeie iubitoare si avea grija de copii.

"Isi adora copiii. Era o mama exceptionala. Nu-mi vine sa cred ca boala a schimbat-o atat de mult. Pavel o iubea mult. Numai dupa ea statea. Numai cu ea dorea sa doarma. si cu o seara inainte, tot cu ea dormise. Nu stiu ce a fost in mintea ei atunci", a mai spus el pentru sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si