In jurul istoriei sale fabuloase s-a ridicat, in timp, un complex turistic nepereche, pe care George Mihai si Vlad Ciobanu va invita sa-l descoperiti. Dumneavoastra ati fost aici?

Mihail Muscariu/ staretul Manastirii Comana: In timpul sau, Vlad a construit…spre slava lui Dumnezeu. In anul 1700, Serban Cantauzino…un paraclis inchinat sfintilor Spiridon si Eftimie.

Dupa Cantacuzini, istoria este una tumultoasa…in 1728 a fost inchisoare militara…redeschisa ca manastire cu viata monahala de obste.

In perioada de peste 5 veacuri…continuitatii si darzeniei poporului roman pe aceste meleaguri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

COMANA, RAIUL DE PE NEAJLOV

Gelu Palamaru/ proprietar complex de agrement Comana: Aici, ce facem noi de 20 de ani, da, ni s-au alaturat si alti oameni cu idei si cu dragoste de acest loc minunat, care este Comana si Delta Neajlovului, care, parerea mea, este perla salbatica a Romaniei. Daca observati, peste tot, am incercat cu mare grija sa pastram salbaticia tinutului, a locului.

Spuneam de romanism si de traditie, de indeletniciri care nu pier. Contribuiti si dumneavoastra la asta. Ma uitam prin restaurant, prin camere, la terasa chiar. De la mobilier de arta casnica pana la tot felul de decoratiuni si mici obiecte de infrumusetare… multe dintre ele, daca nu toate, se fac aici, in atelierul de la Comana. Da. Avem si un atelier special facut de creatie, unde facem ceramica si lemn, lemn pictat.

TURISM DE EXCELENTA

Gelu Palamaru/ proprietar complex de agrement Comana: O sa facem o scurta incursiune prin Delta Neajlovului. Mai povestim si-acolo ce-nseamna natura asta minunata si parcul natural Comana. Corect!

E cunoscuta ca a doua delta, dupa Delta Dunarii, ca biodiversitate.

PARCUL NATURAL COMANA

Gelu Palamaru/ proprietar complex de agrement Comana: Peste 1200 de hectare cu peste 200 de specii de pasari, 60 de specii de pesti si multe, multe specii de plante. Este o minune, o magie, in apropierea Bucurestiului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si