Ei au fost intr-o vizita de studii in Cambridge, ar fi trebuit sa se intoarca acasa, dar din motive necunoscute compania Ryanair a anulat zborul. Copiii au dormit pe jos in aeroport, iar compania aeriana nu le-a oferit niciun ajutor, potrivit Digi 24.

Conditiile meteorologice nefavorabile au afectat Aeroportul Stansted, din apropierea Londrei.

Din cauza restrictiilor din timpul noptii cauzate de descarcarile electrice, mai multe zboruri de dimineata au fost amanate sau anulate. Ryanair a informat Sky News ca a anulat 14 zboruri. Potrivit Digi24, parintii celor 25 de copii au decis sa achite cazarea la hotel si transportul cu autocarul pana in Romania.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Zborul Ryanair FR 8371 trebuia sa decoleze de vineri, de la ora 18:00, ora Angliei.Unul dintre păarinti sustine ca elevii au dormit pe jos si nu au primit mancare: „ Dupa ce au fost tinuti in aeronava pentru 3 ore au fost coborati, fara a primi explicatii si abandonati  pe aeroport de catre compania de zbor”, a precizat acesta.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si