Un angajat al unui hotel din statiunea Mamaia, in varsta de 19 ani, a fost amendat cu 1.000 de lei dupa ce a dat o informatie falsa politiei. Tanarul a sunat la 112 in noaptea de duminica spre luni si a spus ca o persoana ar fi fost impuscata, conform Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

“La data de 30 iulie, in jurul orei 01,30, politistii din cadrul Politiei statiunii Mamaia au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca o persoana ar fi impuscata.

In urma apelului, politistii au efectuat verificari in zona si au constatat faptul ca apelul nu se confirma, persoana apelanta nemaiputand fi contactata pentru un timp”, a informat IPJ.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii l-au identificat pe tanarul care a sunat la 112 si a facut afirmatia falsa, iar cand a fost intrebat care a fost motivul pentru care a spus la telefon ca un om a fost impuscat, tanarul a raspuns ca “a vrut sa faca o gluma”.

″In urma verificarilor desfasurate de politistii constanteni, apelantul, un tanar in varsta de 19 ani, din localitatea Corbu, judetul Constanta, a fost identificat in incinta hotelului Ambasador, din statiunea Mamaia, acesta fiind sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei, pentru alertare falsa- utilizarea intentionata a numarului 112, in mod nejustificat, conform OUG 34/2008 privind organizarea si functionarea Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta”, a mentionat IPJ Constanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si