Clipe teribile, ieri, la Balesti, judetul Gorj! O politista s-ar fi sinucis, dupa ce, cu doar cateva minute inainte, isi impuscase mortal mama si fiul de numai sase luni! Pistolul apartinea sotului, si el om al legii de foarte multi ani, in localitatea Matasari.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

Casa politistei sinucigase din Gorj a fost sigilata! A fost sinucidere sau tripla crima?

Politistii gorjeni au inceput cercetarile imediat si in acest moment, se pun cap la cap toate informatiile. Se iau in calcul doua ipoteze, ca a fost o dubla crima urmata de sinuciderea politistei Adela Lapadat sau ca a fost o tripla crima.

Cert este ca politista a fost gasita cazuta langa usa de la intrarea in locuinta, cu pistolul langa ea, iar mama acesteia intr-o camera, in pat, de aici si semnele de intrebare in acest caz ce a ingrozit o tara intreaga.

Pentru investigatii si masuri specifice in astfel de situatii, casa a fost sigilata! E locuinta groazei”, asa ii spunem noi, vecinii! Niciodata nu am fi crezut ca se va intampla asa ceva”, au dezvaluit persoane care stau in apropiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si