Razvan Stefanescu a ramas, la inceputul acestei saptamani, fara carnet de conducere si a fost dus la politie dupa ce oamenii legii l-au descoperit circuland cu o masina cu un numar de inmatriculare personalizat, cu un mesaj anti PSD.

Barbatul a fost miercuri dimineata la politie, insotit de avocat. El vrea sa plece din tara pe 11 august, cand i se termina concediul. Stefanescu lucreaza in Suedia ca sofer profesionist, el avand toate categoriile.

Asa isi castiga exstenta in acea tara barbatul, care isi intretine familia. Stefanescu le-a spus jurnalistilor ca vrea sa-i convinga pe politisti sa-i dea carnetul, fie si temporar, pana la incheierea anchetei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

El spune ca daca nu ar fi avut dreptul sa circule cu acest mesaj pe placute, nu ar mai fi venit în Romania cu ele. “Sunt sofer profesionist, am toate categoriile. Pe 11 august trebuie sa plec din tara. Eu sper sa recuperez permisul. Politistii m-au anuntat ca mi-au suspendat permisul pe perioada cercetarilor. Eu nu am cetatenia suedeza, sunt doar rezident.

Permisul era romanesc", a afirmat Razvan Stefanescu.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si