Militarul s-a intalnit cu prostituata, in varsta de 18 ani din satul Odaia Turcului, ca sa intretina relatii intime contra cost. Tanara i-a cerut barbatului o suma de bani de care el nu dispunea, iar militarul s-a hotarat sa o duca pe fata inapoi acasa. Numai ca la destinatie l-au asteptat patru tineri care l-au talbarit pe barbat si l-au si batut pentru ca nu a avut suficienti bani ca sa plateasca serviciile prostituatei.

Batausii au varste cuprinse intre 20 si 26 de ani si i-au furat barbatului 170 de lei si lantisorul de aur pe care il avea la gat.

Barbatul agresat si talharit a sunat la 112 si a facut o plangere, iar politistii au reusit sa ii identifice si sa ii prinda pe cei patru batausi hoti. Se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de talharie, iar lantisorul militarului a fost recuperat si restituit proprietarului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

sursa: mditv.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si