Dorel Visan, 81 de ani, a fost diagnosticat in urma cu cativa ani cu hepatita cronica virala. Artistul era purtator al virusului hepatitei C, acelasi care i-a adus sfarsitul regretatei cantarete Ileana Ciuculete.

Fara sa se resemneze, desi avea o varsta inaintata, marele actor a cautat terapii alternative si solutii miraculoase de a se vindeca folosindu-se de puterea gandului sau.

“Eu am vorbit cu ficatul, l-am scos (imaginar), l-am luat in brate si l-am mangaiat si i-am facut o carapace de aparare, ca aceea a unei broaste testoase. Mental, in jurul ficatului, am pus o plasa, care sa-i permita respiratia, dar prin care virusii, care il inconjurau sa nu mai poata ajunge la el.

Pe virusi mi i-am imaginat ca pe niste caluti de mare ce incercau sa-si bage nasurile alungite prin plasa de care v-am vorbit.

Ori acolo, in interiorul ficatului, langa plasa aceea, mai aveam eu niste "oameni" ai mei, aliatii mei, care ma slujeau si care veneau cu niste sabii si taiau nasurile calutilor, adica ale virusilor. Pare copilaresc ceea ce va spun, pare un joc de copil.

E ca o poveste.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si calutii raniti mergeau la ceilalti si le spuneau, mai, nu mai veniti si voi, ca acolo va taie nasul si eu vedeam mental, imi imaginam ca nu mai vin altii, ca nu se mai apropie. Si chiar simteam ca nu mai vin”, a povestit Dorel Visan in interviul acordat revistei Formula AS.

 

In cat timp s-a vindecat Dorel Visan de virusul hepatitei C

 

Dorel Visan s-a vindecat de hepatita C si a reusit sa-si atinga scopul exact in intervalul de timp propus. Surpriza avea sa vina odata cu sosirea rezultatelor analizelor sale.

“Eu asa am procedat, si mi-am planificat ca in 3 saptamani sa scap de virusii care mi-au atacat ficatul si asa a fost, in 3 saptamani n-a mai fost nici un virus.

Dupa alte 3 saptamani au venit din Scotia rezultatele analizelor facute la un laborator specializat in asemenea boli, si scria negru pe alb: "Virus hepatic nedetectabil".

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Doctorita alopata care ma ingrijea m-a intrebat ce am facut si i-am spus ca mi-am planificat vindecarea. Am spus ca vreau ca atunci asa sa fie si asa a fost.

Asta inseamna sa planifici mental: vreau ca atunci sa fie asa si asa va fi. Asadar, daca-ti impui si bagi un program in creier, programul acela chiar functioneaza.

Asta este ceea ce nu inteleg occidentalii si medicina alopata, din pacate. Ei rad de chestia asta, dar eu am mai vorbit si cu alti oameni care mi-au spus ca instinctiv au procedat asa, adica si-au imaginat vindecarea si chiar s-au vindecat. Si eu m-am trezit cu ficatul vindecat”, a explicat Dorel Visan.

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si