Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a participat la slujba de sambata trecuta de la Savarsin, acolo unde a avut loc parastasul. Insa, pe 1 august a fost la Curtea de Arges, acolo unde se afla cripta bunicii sale, Regina Ana. Insotit de sotia sa, Alina –Maria, Principele Nicolae s-a rugat la mormantul bunicii sale si a lasat atat pe cripta acesteia, cat si pe cea a Regelui Mihai, cate un buchet de flori.

“Astazi (n.r. 1 august) sunt la Curtea de Arges impreuna cu Alina-Maria pentru a-i aduce bunicii mele, Regina Ana, flori, gandurile si rugaciunile noastre care de doi ani o insotesc in eternitate”, este mesajul postat de Principele Nicolae pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Regina Ana s-a nascut la 18 septembrie 1923, la Paris, fiica a principelui Rene de Bourbon-Parma si a principesei Margareta a Danemarcei. L-a cunoscut pe Regele Mihai in 1947, la nunta Reginei Elisabeta a Marii Britanii si s-a casatorit cu acesta pe 10 iunie 1948.

Regina Ana a murit pe 1 august 2016 intr-un spital din Elvetia, fiind inmormantata la Curtea de Arges, in necropola regala, acolo unde la finalul anului trecut a fost inmormantat si Regele Mihai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si