Mumiile ii fascineaza dintotdeauna pe istorici, dar aceasta descoperire este atat de stranie, incat ar putea schimba felul in care intelegem originea omului. Testele indica faptul ca aceasta fiinta a trait in urma cu aproximativ 6.500 de ani.

Misterul dainuie in continuare. „Mumia cu trei degete”, recent descoperita in Peru, nu este umana. Afirmatiile au fost facute de oamenii de stiinta care au avut ocazia sa studieze in amanunt corpul bizar.

Profesorul Konstantin Korotkov, din Sankt Petersburg, afirma ca ramasitele sunt ale unui umanoid ce nu apartine speciei Homo sapiens.

Mumia gasita in Nazca are doua picioare, doua maini, un cap, o pereche de ochi, nas si gura si are o vechime estimata de peste sase milenii.

Folosind scanarea tomografica, putem vedea scheletul mumiei. tesutul este de natura biologica si compozitia sa chimica indica faptul ca ar fi vorba de un om.

„ADN-ul are 23 de perechi de cromozomi, la fel ca ADN-ul nostru. Pare a fi om dar, de fapt, nu este”, spune Konstantin Korotkov.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un alt specialist in schelete, doctorul Edson Vivanco, a ajuns si el la concluzia ca ramasitele „nu apartin unui om”, relateaza Daily Star. Alti savanti afirma ca acest cadavru straniu, cu cate trei degete la maini si la picioare, este un fals.

Insa doctorul Vivanco sustine ca „exista multe detalii care indica faptul ca acest cadavru este autentic”.

„Este foarte dificil sa creezi un craniu cu astfel de caracteristici.

Daca ar fi vorba despre un fals, as fi primul care ar arata asta”, afrima Vivanco.

„Mumia cu trei degete nu este o farsa”
Vivanco a completat:

„Deocamdata, studiem probele. Pana acum, n-am gasit nimic care sa indice ca ar fi vorba de o inselatorie sau ca acest cadavru ar fi fost modificat intr-un fel sau altul. Avem multe dovezi care indica faptul ca este vorba despre ceva autentic.”

O inregistrare cu asa-zisul extraterestru mumificat din Nazca fost data publicitatii in vara anului 2017. Filmarea a fost postata pe site-ul Gaia.com (cu acces cu plata), dedicat fenomenelor paranormale.

Gaia.com sustine ca aceasta mumie a fost descoperita in timpul unor excavari realizate intr-o pestera din zona. Dupa ce si tabloidul britanic The Sun a relatat despre aceasta descoperire, mai multi experti si adepti au teoriei conspiratiei si-au indreptat atentia asupra acestui caz.

Primele controverse provin din aspectul mumiei: daca ar fi atat de veche, nu s-ar fi putut conserva atat de bine. Alti sceptici au afirmat ca mumia arata, de fapt, ca „o creatie de carton terminata doar pe jumatate”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Doctorul Konstantin Korotkov este director adjunct la Institutul de Cercetare din Sankt Petersburg. intr-un documentar legat de ciudata descoperire, Korotkov sustine ca trasaturile mumiilor nu sunt simple malformatii.

El spune ca este vorba de „o alta creatura, un alt tip de umanoid”. Sa fie, oare, aceasta mumie exponentul unei stravechi civilizatii necunoscute? O ramasita a „zeilor” care, potrivit multor texte antice, au coborat din ceruri in trecutul indepartat?

Ne uitam la vreun membru al unei specii necunoscute, care traia deja pe Pamant cu mult inainte ca oamenii sa apara, sau asistam la o farsa foarte bine pusa la punct?

 

Sursa: Incredibilia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si