Potrivit IPJ Vrancea, un barbat, in varsta de 35 de ani, din comuna Gropeni, a solicitat interventia organelor de politie pe raza localitatii Chiscani, sesizand faptul ca un tanar de 23 de ani, din localitate i-a distrus geamurile autoturismului personal. Totul s-a declansat, se pare, in timpul unui conflict spontan.

La fata locului s-a deplasat o patrula formata din trei politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila, iar in urma anchetei acestia au constatat ca fapta de distrugere se confirma.

La scurt timp, politistii l-au identificat pe tanarul de 23 de ani, care, la vederea politistilor, a inceput sa-i ameninte pe acestia cu moartea si acte de violenta, incercand totodata sa-l loveasca cu un obiect ascutit pe unul dintre politisti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ceilalti doi politisti au procedat la imobilizarea si incatusarea acestuia, iar in timpul procedurii, localnicul l-a lovit cu o piatra in zona capului pe unul dintre cei doi politisti, i-a rupt camasa si l-a zgariat pe corp.

In cele din urma, agresorul a fost incatusat. El a fost internat ulterior la Spitalul de Psihiatrie, unde primeste tratament de specialitate.

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Politistul agresat nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si