"Mergand sa iau cafea, sa ma dau jos din autobuz m-am pomenit asa dintr-o data ca a iesit un fum mare, negru. A facut o explozie, doar la talpi m-a ars, ca am fugit. Ma simt un pic mai bine, dar socul ala de-l am a ramas.”, a declarat Aurora Patru. Aurora nu este singura romanca ajunsa in grija medicilor in urma exploziei, iar autoritatile au informat ca inca o femeie de nationalitate romana a fost victima teribilului accident, iar starea ei de sanatate este stabila.

“Explozia a degajat o unda de caldura foarte puternica. A topit tamplaria unor case, dar si mobilierul din plastic de prin curti si terase. Totul din cauza suflului de caldura provocat de mingea de foc gigantica.”, a declarat Giuseppe Romano, directorul detasamentului de pompieri pentru interventii de urgenta din Italia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O camera de supraveghere a politiei a surprins coliziunea care a dus la teribilul accident de pe autostrada suspendata situata la nord de Bologna. O cisterna incarcata cu gaz lichefiat a lovit din spate platforma care transporta masini si era oprita intr-o coloana de vehicule.

Nu se stie deocamdata de ce soferul cisternei nu a oprit la timp. Impactul a fost urmat de o prima explozie puternica, iar dupa cateva secunde a urmat o alta explozie, cu mult mai puternica, cu flacari de zeci de metri si un nor enorm de fum. Cerul era atat de acoperit de fum incat s-a facut intuneric. La volanul unuia dintre TIR-urile stationate in coloana se afla un roman. Barbatul a scapat cu viata pentru ca a sarit imediat din cabina si a suferit doar leziuni minore, fiind externat in cateva ore.

sursa: cancan.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si