Politistii locali recomanda proprietarilor vehiculelor abandonate de cel putin un an, pe domeniul public al municipiului, sa ia masuri urgente in privinta ridicarii lor. in caz contrar, aceste masini vor fi ridicate si depozitate intr-un spatiu administrat de Urbis Serv.

Persoanele care nu respecta dispozitiile legale, pot fi sanctionate cu amenda cuprinsa intre 1.000

si 2.000 de lei. De la inceputul anului, politistii locali buzoieni au dispus ridicarea de pe domeniul public a peste 200 de masini abandonate sau parcate neregulamentar. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numai in ultima saptamana au fost identificate 32 astfel de cazuri, proprietarii fiind nevoiti sa achite sume cuprinse intre 1.000 si 2.000 de lei pentru a-si recupera autoturismele. In primele opt luni ale acestui an au fost depistate 217 vehicule abandonate sau fara stapân, 169 fiind ridicate de catre proprietarii sau detinatorii legali,  sase, de catre S.C.

Urbis Serv, iar in 42 de cazuri procedura este in desfasurare.

Sursa: adevarul;.ro 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si