Numarul 1 mondial s-a aratat deranjata de aceste scandari si a transmis un mesaj in limba romana celor care au scandat, la festivitatea de premiere.

“Vreau sa spun doua vorbe in limba romana pentru cativa de aici (n.r.

- in limba engleza). Multumesc pentru sustinere si pentru cei care au fost un pic altfel astazi, va rog data viitoare cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere, pentru ca este mult prea deosebita pentru altfel de lucruri”, a spus Halep, la festivitatea de premiere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Simona Halep, locul I WTA, a castigat al 18-lea turneu din cariera, al treilea in acest an, al doilea la Montreal, dupa ce s-a impus, duminica, in finala Rogers Cup, cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-4, in fata americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si