La fata locului s-au deplasat politistii, pompierii si jandarmii. Este cautat acum patronul in cauza, intrucat barbatul sustine ca vrea ca acesta sa vina la discutii. Problema este, spun autoritatile, ca barbatul sta foarte aproape de firele de curent electric si risca sa se electrocuteze. Politistii incearca sa discute cu el, intrucat omul ameninta ca se arunca in gol. Vom reveni cu amanunte.

Dupa 3 ore de negocieri, politistii din cadrul IPJ Vaslui au reusit sa il convinga pe barbatul protestatar sa accepte sa fie ajutat, pentru a cobori de pe stalp.

Dupa atata timp petrecut la inaltime, omul era amortit si deshidratat. Dupa ce a fost dat jos, o Ambulanta l-a preluat, echipajul dandu-i ingrijirile medicale necesare la fata locului. Patronul fata de care omul avea nemultumiri, nu a venit la fata locului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Sursa: Vremea Noua Vaslui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si