Jandarmeriea Romana a incercat sa explice ce s-a intamplat in Piata Victoriei pe 10 august din propria perspectiva, printr-un filmulet postat pe contul de socializare al institutiei. Conform variantei oferite de Jandarmerie, multimea a provocat incontinuu fortele de ordine, iar agresiunea acestora pur si simplu nu a existat.

Marian Godina a reactionat din nou dur la adresa Jandarmeriei, considerand ca postarea unui astfel de film nu face decat sa afecteze si mai mult imaginea institutiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nuuu! Chiar nu e nimeni cu cap pe acolo pe la voi? Mergeti din gafe in gafe! Opriti-va, nu perseverati!", le-a scris Godina jandarmilor pe pagina acestora de socializare.

Marian Godina a avut si saptamana trecuta o postare critica legata de violenta nejustificata a jandarmilor din seara de 10 august, lucru care i-a adus mai multe injuraturi din partea unor angajati ai Ministerului de Interne, care considera ca politistul ar fi trebuit sa se abtina de la comentarii referitoare la colegii sai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si