Ei au fost transportati la spital dupa ce masina in care se aflau, o autoutilitara, s-a rasturnat in afara soselei. Soferul, in varsta de 24 de ani, avea o concentratie de 1,31 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Timis, soferul unei autoutilitare ar fi pierdut controlul volanului intr-o curba la dreapta, iar masina s-a rasturnat pe camp. Politistii spun ca soferul, un barbat de 24 de ani, avea o concentratie de 1,31 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat.

In masina se aflau si patru copii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Pompierii au fost solicitati sa intervina la un accident rutier ce a avut loc in satul sipet, comuna Tormac. O autoutilitara s-a rasturnat in afara partii carosabile. Sunt sase victime, intre care doi adulti si patru minori, care au fost preluate de ambulante si transportate la spital", au transmis reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis.

Copiii au varste cuprinse intre 3 si 13 ani. Soferul va fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

Sursa: news.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si