Primul indiciu este pretul. Intotdeauna, o branza contrafacuta va fi mult mai ieftina decat una facuta din lapte.

Culoarea produsului. O branza facuta din grasimi vegetale va fi mai alba, decat una obtinuta din lapte. De asemenea, branza din grasimi vegetale este mai compacta si mai moale, pe cand cea din lapte este mai aerata, scrie doctorulzilei.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Branza neteda. Daca nu exista orificii de aer in interior, branza este falsificata cu clorura de calciu. Clorura intareste produsul.

Pusa la desarat. Daca laptele nu a fost de calitate, se va inmuia. Branza adevarata nu va avea niciodata consistenta untului.

Daca punem o bucata de branza la fiert si se dizolva, inseamna ca nu contine lapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si