Magistratii au auzit cum Challenor a obligat fetita de 10 ani sa-i puna in aplicare „fetisurile si fanteziile sexuale” care presupuneau, de fapt, batjocorirea si torturarea micutei.

Barbatul insurat se imbraca cu rochii de fetita si isi punea scutece inainte sa inceapa seria de abuzuri. Copila a fost violata, biciuita si electrocutata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La perchezitionarea locuintei lui Challenor, politia a descoperit diverse jucarii sexuale, banda adeziva, manechine, pistol de paralizie si franghii agatate de grinda. De asemenea, autoritatile au descoperit imagini cu fetita in timp ce era electrocutata.

Cu toate probleme gasite de politie, Challenor a pledat vinovat, spunand ca minora a mintit. „Care erau sansele ca politistii sa descopere dupa declaratiile fetei biciuri si alte astfel de obiecte in locuinta sa. Nu sunt obiecte despre care copiii sa aiba cunostinta, in mod normal, asa ca intrebarea e: Cine este mincinosul – fata sau Challenor?”, a spus procurorul Andrew Wallace in fata juratilor care l-au pus dupa gratii pentru multi ani de acum incolo pe barbatul care va figura in sistem ca agresor sexual pentru toata viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si