In filmare se observa o multime de lumini care apar intermitent pe fatada palatului. Autorul inregistrarii crede ca e vorba de scurtcircuite la instalatia de iluminat arhitectural a cladirii.

La scurt timp dupa ce Barbu Sebastian Sofron a surprins aceste imagini, acoperisul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea a luat foc. Clujeanul este convins ca dezastrul a pornit de un scurtcircuit la instalatia de iluminat arhitectural.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Acum, analizand imaginile, imi dau seama ca este 100% scurtcircuit.(...) Filmarea va fi concludenta pentru investigatie pentru ca se vede clar scurtcircuitul instalatiei de iluminare a cladirii”, sustine Barbu Sebastian Sofron.

Investigatiile care vor incepe imediat ce pompierii vor stabili ca nu mai exista niciun pericol în cladire vor stabili cauza producerii unuia dintre cele mai mari incendii din ultimii ani, din Oradea.

Sursa: digi24.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si