Cele 35 de persoane, printre care si copii, plecati din Alba Iulia, au trecut fara probleme punctul de frontiera romanesc, dar apoi au inceput problemele. Vamesii moldoveni de la Vama Ungheni i-au oprit si le-au interzis accesul.

"Cetatenilor romani care fac parte din marsul unirii nu li s-a permis trecerea din motiv ca au perturbat ordinea publica in zona de frontiera, cu incalcarea regimului, fiind agresivi cu politia si creand impedimente in traficul rutier", a declarat ofiterul de presa al Politiei de Frontiera.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Romanii spun ca aceste afirmatii nu sunt reale si ca manifestatia la care participa este una legala. Chiar si asa, inca de duminica, cele 35 de persoane cu cetatenia romana sunt blocate la granita cu Moldova. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si