Momentul socant in care o femeie este batuta de un politist in timp ce isi tine copilul in brate

Scena teribila a avut loc intr-un bar din orasul englezesc Norwich, unde camerele de supraveghere au surprins momentul in care un politist loveste in mod repetat o femeie care tinea in brate un copil, in urma unui incident petrecut in acel local.

Imaginile au fost surprinse

in data de 27 martie, insa au fost date publicitatii abia acum. Politistii pot fi vazuti cum vor sa aresteze 3 femei, una dintre ele avand un copil in brate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ofiterii par sa o loveasca in mod repetat pe femeia care purta un copil in brate. Asta s-a intamplat pana cand micutul este luat in brate de o alta femeie. In cele din urma, femeia este retinuta de politisti.

Imaginile aparute in spatiul online au adus critici dure la adresa politistilor care au actionat intr-un mod extrem de brutal. Dupa aparitia acestora, conducerea politiei din orasul Norwich a reactionat si a precizat ca in interiorul institutiei a fost demarata o ancheta pentru a stabili identitatea agentilor violenti, scrie The Sun.

Sursa: stirileprotv.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si