Startul noului sezon Exatlon, reality show-ul care a inceput miercuri, 29 august, la Kanal D, i-a starnit pe fostii concurenti.

Printre ei si luptatorul Andrei Stoica, care a sesizat ca actualele conditiile sunt de 5 stele fata de cele pe care le-au avut ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cu lacrimi in ochi, si-au luat cu totii la revedere de la Andrei! Iata care au fost ultimele cuvinte ale lui Andrei Stoica pentru colegii sai de la Exatlon!

Intr-o filmare difuzata pe Instagram, Andrei Stoica a comentat prima editiei din noul sezon Exatlon, spunand ca noii concurenti proaspat intrati in competiti,  au parte de tratamente foarte bune.

Ce a sesizat Andrei Stoica 

“Bai, astia au acoperis! Bai frate, astia inchid usa dupa ei cand se duc la cotet. Noi ne culcam uscati si ne sculam uzi! Ploua pe noi, ne mancau sobolanii.

Uitati-va si voi… M-am nascut la Revolutie si am fost “generatia de sacrificiu” si la Exatlon la fel …tot de sacrificiu. Pai, astia au piscina, sezlonguri, bauturi si pop-corn, nu ca noi!”, a spus luptatorul Andrei Stoica.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si