Preturile in cadrul programului social derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) nu s-au modificat de sase ani, in ciuda cheltuielilor locatiilor de cazare care in anumite cazuri chiar s-au dublat, anunta federatia.

Programul "Litoralul pentru toti" le aduce turistilor oferte intre 150 si 600 de lei pentru o saptamana la mare, in perioada 2 – 30 septembrie 2018.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Acest program social este destinat turistilor care isi doresc o vacanta la malul marii la sfarsitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie si august. Tarifele practicate in programul special „Litoralul pentru toti” sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din varf de sezon", spun reprezentantii federatiei, citati de Agerpres.

"Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife ale editiei de primavara 2017, nemodificate in ultimii 6 ani, desi costurile utilitatilor au suferit in toata aceasta perioada majorari de peste 60%, iar in unele cazuri chiar s-au dublat.

incepand cu aceasta editie, biletele pot fi achitate si cu vouchere de vacanta", se arata intr-un comunicat al federatiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si