Dumitru Florea, consilier judetean PSD, este tatal Adinei Florea, procurorul constantean propus de ministrul Tudorel Toader la sefia DNA. Aflat la al saselea mandat, consilierul judetean Florea este sigur ca fiica lui va face ordine in Anticoruptie in mai putin de trei luni.

Consilierul judetean spune ca inca mai e de trecut un hop, la Bucuresti. „ Stiu ca are emotii, va aparea in fata lui Iohannis, despre care nu stim ce gandeste.

Este un mare 'daca'. Dar 'daca' va fi numita, o sa vedeti ce treaba face fata mea acolo! In nici trei luni o sa faca ordine, ca sunt probleme in DNA", a mai spus Dumitru Florea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Florea spune ca si-a amestecat niciodata fiica in treburile de partid, dar este sigur ca ea se descurca in orice imprejurare. "Au incercat unii sa ma certe... A fost unul care a reclamat-o, ea a zis: 'Bine, dom'le, daca sunt vinovata, o sa platesc. Dar pana atunci demonstreaza ca nu esti vinovat'‘. Ea a facut dosare pe dreptate. Este pe linia asta dreapta de viata, de mica.

Nu a vrut sa faca altceva decat Drept. Iar functia, daca o faci cum trebuie, nu ai de ce sa te temi. Eu de fata mea sunt sigur, ca stiu ce poate. Nu am emotii, ca am invatat-o cum se pune problema, cum se fac toate treburile. Daca trece si de hopul asta cu numirea, Adina va face treaba. N-are cum sa nu fie bine".

Citeste continuarea pe adevarul.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si