Sirianul, in varsta de 32 de ani, a venit in Romania in 2017, din Germania si, in urma investigatiilor, anchetatorii au stabilit ca anul trecut a fost cercetat pentru viol.

Oribila crima a fost descoperita chiar de sotul femeii ce avea doar 44 de ani. Acesta si-a gasit sotia intr-o balta de sange, iar un incendiu izbucnise de la subsol. Victima avea lovituri la cap si nu a mai putut fi salvata de medici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din primele inormatii se pare ca tanarul se cunostea cu fiica proprietarilor vilei si chiar o vizitase cu o zi inainte de crima. „Ar fi simulat ca pleaca dupa intalnirea cu fata respectiva, insa a ramas in casa. Cand a venit menajera sa faca curatenie, intre cei doi ar fi izbucnit un conflict', au declarat pentru Libertatea, surse din randul anchetatorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si