Imaginile socante care au aparut pe retelele de socializare arata un copil legat cu catuse de un cos de gunoi. La un moment dat el este lovit cu pumnul de un politist local din Sectorul 3.

Baiatul, care are 15 ani, era impreuna cu fratele mai mare, in varsta de 18 ani.

Cei doi pescuiau in lacul din parc si au fost vazuti de agentii de politie. Dupa ce au fost opriti cu brutalitate, ei au fost condusi la sectie. Scenele revoltatoare au fost filmate chiar de fratele mai mare al baietelului lovit.

Povestea de viata a celor doi copii este dramatica. Pana acum doi ani cei doi impreuna cu sapte frati si cu parintii lor au locuit in Delta Vacaresti, intr-o coliba construita de ei in mijlocul naturii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cu greu, ei s-au mutat in oras, insa nu duc nici acum un trai linistit. Pentru a avea ce sa puna pe masa, copiii au plecat a pescuit in parcul IOR din Capitala. Acolo au fost surprinsi de politisti.

Reprezentantii Primariei Sectorului 3 spun ca regreta cele intamplate si dezaproba actele de violenta.

Mai mult va fi demarata o ancheta interna.

Parintii celor doi baieti spun ca vor depune plangere impotriva politistului local.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si