"Fata cu parul de foc" s-a sinucis chiar de ziua ei, intr-o perioada in care parea implinita. Fiul ei avea doar un an. Camelia Mitoseru, una dintre persoanele care i-au fost aproape, a dezvaluit ce a observat ea inainte ca artista sa-si puna capat zilelor.

„E foarte usor sa faci o depresie.

Mi-a fost colega. Nu pot sa stiu ce s-a intamplat. Chiar daca a facut o depresie… Ea a fost izolata de toti prietenii. Nu stiu. Era probabil un tip gelos, posesiv, nu stiu ce era intre ei doi, eu nici nu il cunosc. Ea in ultima vreme, dupa ce a fost cu mine in trupa, a inceput sa lucreze cu Maria Dragomiroiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ani de zile au jucat amandoua ca doua surori.

Din afara ce mi s-a parut groaznic e ca ea s-a cununat pe la Botosani si nu a fost nimeni la cununia ei, eu nu am vazut niciun coleg. Te poate da peste cap un barbat. Si-a dorit un barbat, si-a dorit un copil”, a spus Camelia Mitoseru despre „fata cu parul de foc”, potrivit a1.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si