60 de oameni au fost evacuati, 17 au primit ingrijiri medicale, iar sase persoane, printre care doi copii, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) Petrosani. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, autoritatile au instituit plan rosu de interventie, dupa ce joi seara, dupa ora 22.30, a fost anuntat un puternic incendiu la un bloc cu noua etaje de pe strada 8 Martie din Petrila.

Incendiul s-a produs in zona casei liftului, la nivelul etajului sapte, cu o mare degajare de fum la etajele superioare, iar 60 de persoane au fost evacuate. Cinci echipaje de pompieri si trei echipaje de salvare au intervenit la fata locului. Sase persoane, printre care doi copii de cinci si zece ani si o femeie cu dizabilitati, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente din Petrosani. Conform sursei citate, ei sunt constienti si cooperanti, insa este nevoie de investigatii medicale suplimentare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru stingerea incendiului au intervenit peste 20 de pompieri, cinci ambulante, o autospeciala de transport victime multiple, trei masini de lucru cu apa si spuma, o autoscara si o autospeciala de prima interventie. Incendiul a fost lichidat, insa acum pompierii supravehgeaza zona.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si