Surpriza uiasa la Exatlon! Doi dintre fostii concurenti din primul sezon al show-ului de supravietuire au fumat, in sfarsit, din pipa pacii, dupa ce in Republica Dominicana s-au certat la cutite! 

Ionut Jaguarul s-a impacat cu “faimoasa” Geanina! "Cei doi s-au vazut la o petrecere"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionut Jaguarul, unul dintre cei mai indragiti “razboinici”, si carismatica “faimoasa” Geanina s-au certat, fara menajamente, in concurs, si nimeni nu se mai gandea ca ei vor mai ajunge vreodata la sentimente mai bune! Dimpotriva, de la intoarcerea din emisiune, nici macar nu s-au salutat, in ciuda declaratiilor in care spuneau ca nu mai au nimic de impartit unul cu celalalt!

Totul pana saptamana trecuta, atunci cand, spre marea uimire a apropiatilor, Ionut Jaguarul s-a impacat cu “faimoasa” Geanina! “Cei doi s-au vazut la o petrecere, si-au vorbit si s-au inteles de minune, semn ca animozitatile au fost lasate in trecut”, au dezvaluit persoane de la fata locului! Mai mult, tanara a spus ca nu are nimic cu “razbonicul”, in timp ce acesta a fost la fel de amabil in declaratii fata de fosta componenta a echipei “rosii”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si