Accidentul a avut loc in apropiere de halta din localitatea Sanpetru German, unde o femeie in varsta de 56 de ani a mers sa culeaga macese, fiind o zona in care localnicii culeg fructele in fiecare an.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu, femeia mergea de-a lungul caii ferate si nu a auzit apropierea unui tren, desi mecanicul ar fi transmis semnale acustice in momentul in care a observat-o.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mecanicul ar fi incercat sa opreasca trenul, dar distanta ar fi fost prea scurta, iar femeia a fost lovita de scara exterioara a unui vagon.

In urma leziunilor grave suferite, victima a intrat in coma, fiind transportata de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Medicii afima ca starea acesteia este foarte grava.

Politistii fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa, cu privire la fapta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si