Judecatorii de la Tribunalul Braila au admis, marti, propunerea procurorului si au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a principalului suspect in cazul injunghierii celor doi sportivi americani, pe o terasa din Braila.

Inainte de a ajunge in fata judecatorilor, Dasaev s-a declarat nevinovat, la fel ca in ziua in care s-a predat la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila.

Gabriel Husein este acuzat de tentativa de omor calificat, port si folosire fara drept de obiecte periculoase si tulburarea ordinii si linistii publice.

Reprezentantii clubului sportiv din Braila au anuntat ca starea ambilor sportivi prezinta o evolutie favorabila, acestia fiind constienti si pot comunica fara dificultati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Si-au contactat familiile si apropiatii si sunt optimisti in ceea ce priveste recuperarea”, au precizat reprezentantii clubului.

Potrivit acestora, Joseph McClaim a fost transferat de la sectia de Terapie Intensiva intr-un salon al sectiei de Chirurgie toracica a Spitalului Judetean Braila, iar Darrell Bowie va fi transferat in urmatoarele zile.

Baschetbalistii americani Darrel Bowie si Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Braila, au fost injunghiati in noaptea de sambata spre duminica, pe o teresa din municipiul Braila.

Sportivii au fost transportati la Spitalul Judetean Braila, fiind operati de urgenta.

Duminica, Darrel Bowie, care a fost mai grav ranit, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si