Anchetatorii au gasit telefonul Biancai, in care ar trebui sa fie mesaje si discutii purtate de tanara inainte sa-si ia viata. Acum oamenii legii spera sa desluseasca misterul mortii fetei. In ziua in care a disparut de acasa, Bianca pusese haine la spalat si se coafase pentru ca seara urma sa mearga impreuna cu iubitul ei la o nunta. Nimeni nu stie ce s-a intamplat intre timp si de ce a luat fata decizia de a se sinucide.

Presa locala relateaza ca ea i-ar fi trimis iubitului ei un mesaj in care il anuntase ca intentioneaza sa-si ia viata. In loc sa o caute, acesta a mers la nunta impreuna cu sora Biancai.

Tot presa locala relateaza ca Bianca si sora ei s-ar fi certat in ziua respectiva, lucru infirmat de Pamela, sora Biancai. Pe pagina sa de socializare, Pamela este acuzata ca si-ar fi impins sora spre moarte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Bai frate, astia sunt dusi rau cu capul! Eu am garsoniera de un an de zile, muncesc in Anglia de 4 ani, daca vreti sa stiti de unde am bani… Frumosilor! Iar Vladut m-a rugat sa merg la nunta, ca sa nu se faca de ras… Acum e normal ca mama lui sa tina cu el, nu cu mine.

Si cred ca m-am explicat prea mult in fata lumii”!, a scris Pamela pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si