Accidentul a fost profus de un sofer, fost politist, care a intrat pe contrasens si a spulberat autoturismul care venea din fata.

Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea clujeana Huedin, pe DN1, in zona unei curbe, unde un barbat de 31 de ani care conducea un autoturism a intrat brusc pe contrasens, izbindu-se frontal de un alt autoturism, care a fost proiectat pe camp.

Impactul a fost atat de puternic incat unul dintre autoturisme a sarit in aer, iar motorul a zburat din interiorul caroseriei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Traian Morar, a declarat pentru News.ro ca in autoturismul care a provocat accidentul se aflau trei barbati, iar unul dintre ei, soferul, a decedat pe loc in urma impactului, in timp ce ceilalti doi sunt raniti grav.

In al doilea autoturism se aflau doi barbati, ambii decedand din cauza ranilor suferite.

Toate cele cinci victime sunt tineri, avand varste cuprinse intre 17 si

31 de ani.

Politistii cred ca soferul vinovat fie a intrat pe contrasens din cauza neatentiei, fie pe fondul oboselii la volan si a vitezei excesive.

Ranitii au fost preluati in stare grava pentru a fi transportati la spital, iar traficul pe DN1, in zona accidentului, a fost complet blocat. Circulatia ar urma sa fie reluata in conditii normale jurul orei 10,00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si