Un barbat din comuna Godinesti, judetul Gorj, este anchetat, dupa ce si-a bagat sotia cu capul in galeata cu ciment, suparat ca femeia a gresit compozitia mortarului pe care urma sa-l foloseasca la reparatiile din gospodarie, scrie Pandurul.ro. Barbatul se afla in stare de ebrietate. 
 
Dupa ce si-a bagat sotia cu capul in mortar, Vasile Cojocaru, in varsta de 48 de ani, si-a fugarit consoarta prin curtea casei, moment in care femeia s-a impiedicat si si-a rupt un picior.
"Sora victimei a povestit pentru sursa mai sus mentionata ca barbatul si-a batut sotia. "Toata noaptea a alergat-o. N-a lasat-o deloc sa doarma O inmuie intai cu capul in mortar, dupa care o baga la chiuveta, o spala si uda, fugi de el. Si o alerga. Ea, uitandu-se in spate, cazu. Nu stiu cum calca cu piciorul. O vazu picata, dar pentru ca ea strigase la vecini, el fugi inapoi. Se duce pana la vecini in genunchi si o lega vecinul cu o carpa. Are piciorul fisurat, e rupt osul", a declarat Nicoleta Nebunu, sora femeii. 
 
Rudele femeii spun ca nu este prima data cand barbatul isi agreseaza sotia. "Cand bea un pic turbeaza. Abia au venit din Italia. Si acolo tot asa i-a facut. Dormea prin sera, o alerga, o batea.
Numai chinuita a fost, saraca",
a mai completat sora femeii. 
 
Pe numele barbatului a fost intocmit un dosar penal si se fac cercetari pentru violenta domestica. 
 
Sursa foto: Pandurul.ro

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si