Liviu Dragnea este pe punctul sa ramana fara unul dintre cei mai fideli oameni din Guvern. Carmen Dan, actualul Ministru de Interne se delimiteaza de opinia lui Liviu Dragnea, conform careia la protestul din 10 august ar fi fost o incercare de lovitura de stat.

Afirmatia ii apartine deputatului PNL Florin Roman, care spune ca i-a adresat ministrului o interpelare cu privire la sintagma „lovitura de stat” folosita de Liviu Dragnea, insa raspunsul lui Carmen Dan a fost acela ca ea nu a folosit niciodata aceasta formula in spatiul public.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Carmen Dan se leapada de Dragnea: „Nu am folosit niciodata sintagma de lovitura de stat”, este raspunsul pe care l-am primit de la Ministrul de Interne, Carmen Dan, la o inteprelare pe care i-am adresat-o zilele trecute. Ministrul de Interne sustine ca nu are altceva de adaugat in legatura cu acest subiect, ca toate precizarile sunt cuprinse in declaratii publice.

Raspunsul ministrului Carmen Dan este dovada oficiala a minciunii si manipularii PSD, legate de „lovitura de stat” de la mitingul din 10 august”, sustine Florin Roman intr-un comunicat de presa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si