Timp de mai bine de o oră, Viorica Dăncilă a vizitat standurile producătorilor de vinuri, ale meşterilor populari şi ale producătorilor tradiţionali. Viorica Dăncilă a fost flancată permanent de către şeful PSD Vrancea, Marian Oprişan, care a încercat să o ajute şi să o ferească de întrebările ziariştilor şi de atitudinile critice zgomotoase ale focşănenilor care treceau prin Piaţa Unirii.

Premierul a stat de vorbă cu producătorii de vinuri, cu meşteşugarii din Vrancea şi din alte judeţe, cu cei care produc miere, brânzeturi sau produse din carne, prin metode tradiţionale.

Viorica Dăncilă a gustat din câteva produse tradiţionale, a primit mici cadouri, flori şi aplauze dar, în acelaşi timp, a avut parte de critici şi ironii din partea focşănenilor care se aflau în centrul oraşului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După mai bine de o oră, premierul, Oprişan şi suita s-au îmbarcat în maşini şi au plecat la masă.

Sursa: Vrancea24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si