Aflată în Bucureşti, Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club. Tensimena se află în recuperare după ce a aflat că are hernie de disc şi a participat la o petrecere organizate de Nicolae si Alina Binder într-un club din zona Floreasca.

Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club. Simona nu a ajuns la nunta lui Nicolae

Nicolae şi Alina, care s-au cununat religios săptămâna trecută, al Sinaia, au sărbătorit în week-end un an de când au făcut cununia civilă. Simona nu a fost prezentă la aceste evenimente, din cauza programului încărcat, dar a fost la petrecere, având o relaţie amicală cu cei doi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club:  “Simona ne-a urat “Casă de piatră”

Pentru că nepotul Regelui Mihai a sărbătorit un an de la cununia civilă, Simona Halep a petrecut cu Principele Nicolae într-un club.  “Simona ne-a urat “Casă de piatră”. O iubim pe campioana noastră!”, a postat soţia Principelui Nicolae.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si