„Chiar vreau să vă anunţ public că nu mai accept insultele din partea Guvernului României faţă de munca pe care o fac”, a spus, vizibil iritată, Corina Creţu, răspunzând la întrebările ziariştilor.

„Nu înţeleg această tensiune care s-a creat între mine şi guvern spunând lucrurilor pe nume. Avem bani la Bruxelles pentru proiecte  de infrastructură, nu avem proiecte”, a acuzat Corina Creţu, care este membră a Partidului Social Democrat condus de Liviu Dragnea.

Aceasta a oferit şi exemple concrete, citând cazul autostrăzii Târgu Mureş- Iaşi, unde Guvernul de la Bucureşti a decis recent ca tronsonul Târgu Neamţ- Iaşi să fie realizat în parteneriat public- privat, deşi există bani europeni pentru construcţia acestuia, inclusiv pentru studiile de fezabilitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Pentru Târgu Mureş- Iaşi în primul rând este o prioritate a Comisiei Europene, şi o spun cu toată sinceritatea, de aici, de pe podiumul Comisiei Europene, avem nevoie de a completa proiectele de infrastructură care conectează Europa, mai ales Republica Moldova, Moldova, de Europa centrală şi de est.

Avem bani pentru studii de fezabilitate, nu avem nicio solicitare pentru aceste studii de fezabilitate”, a spus Corina Creţu.

 

Sursa: Hotnews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si