Conform unui proiect de modificare a Codului Fiscal, înregistrat la Senat, şcolile vor putea să poată primi bani de la părinţi sau de la alte instituţii.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Prima modificare a Codului Fiscal priveşte cheltuielile de sponsorizare. Atfel, aceste cheltuieli care sunt efectuate către instituţiile de educaţie vor fi scăzute din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: ”valoarea calculată prin aplicarea a 0,5% la cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri, această limită se determină potrivit normelor. Valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat“. În plus, cheltuielile de sponsorizare către instituţiile de educaţie sunt integral deductibile pentru persoanele care au venituri din proprietate intelectuală, inclusiv din crearea unor lucrări de artă monumentală.

Proiectul legislativ va fi dezbătut mai întâi la Senat, dar indiferent de votul din această camera, pentru a fi adoptat, trebuie să treacă de votul plenului din Camera Deputaţilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si