Tânărul a fost găsit spânzurat de un copac din pădure. Cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacţie, semn că tânărul şi-a pus capăt zilelor de ceva timp, posibil chiar după dispariţia sa. Oamenii legii spun că nu sunt urme de violenţe pe cadavru, astfel că moartea nu este una suspectă.

La sfârşitul lunii iunie, tânărul a postat un mesaj pe reţeaua de socializare Facebook, în care îşi făcea cunoscută intenţia de a se sinucide.

„Îmi pare rău că nu am putut accepta viaţa asta, dar mai bine îi aşa. Nu ştiu unde îi dreptatea în viaţa asta. Alţii au de toate, alţii nu au nimic. Mai bine era să nu mă fi născut. Îmi pare rău, nu îi nimeni de vină că am ajuns să fac asta”, a scris tânărul pe Facebook.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mesajul lui este însoţit de o fotografie în care apare un ştreang ce atârnă de un copac. La scurt timp după aceasta, tânărul nu a mai putut fi contactat pe telefonul mobil, acesta fiind închis.

Băiatul a fost dat dispărut de către tatăl său biologic la câteva zile după postarea mesajului, iar Poliţia a demarat căutările.

„În dimineaţa zilei de 28 iunie a plecat de la domiciliul său de pe strada Fagului din municipiu şi nu s-a mai întors, A. Vasilescu, de 20 de ani. Tânărul are următoarele semnalmente: 1,65 m, 60 de kg, păr şaten, tuns scurt şi ochi căprui.

La momentul dispariţiei, tânărul era îmbrăcat cu o bluză cu model camuflaj, geacă neagră şi pantaloni scurţi”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si