Nimeni nu ştia detalii din viaţa personală a lui Matthew, nici măcar familia. Tânărul, care a absolvit la Cambridge, este acuzat în peste 137 de cazuri de pedofilie, încurajarea violului, distribuire de imagini compromiţătoare cu minori, şantaj şi voyeurism.

Anchetatorii susţin că Falder şi traumatizat victimele pe internet în decursul a cel puţin 10 ani. Tânărul îşi manipula victimele pe internet să le trimită poze nud, după care le ameninţa.

Multe dintre ele au ameninţat că se vor sinucide, însă lui Falder nu i-a păsat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

"Mă gândesc să îmi iau viaţa, ca să se termine odată acest calvar!", i-ar fi spus una dintre victime.

"Ai putea să o faci! Dar asta nu înseamnă că şi pozele cu tine se vor şterge. Vor circula în continuarea. Vor fi publicate pe internet şi vor ajunge chiar şi la părinţii tăi. Cu ce o să te ajute asta? Nu ai de ales! Te autodistrugi sau rămâi în continuare sclava mea!", ar fi fost răspunsul tânărului, conform Metro.co.uk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si