"Există tendinţa de a minimaliza importanţa protestelor. La ce sunt bune protestele că nu s-a schimbat nimic? La ce e bun ieşitul în strada că ăştia tot nu pleacă. Cred că problema se pune greşit. Ce am fi avut fără proteste? Păi, simplu, o ţară confiscată mult mai repede şi aproape în totalitate. O ţară în care ei şi-ar fi trecut modificările legislative în linişte. Fără să-i arate nimeni cu degetul.

Ori faptul că au fost proteste i-a făcut să se grăbească, să facă mişcări greşite, să manipuleze grosolan pentru că s-au grăbit sub presiunea publică. Şi asta i-a făcut să facă greşeli. Greşeli pe care lumea le VEDE.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Protestele au făcut ceea ce trebuie să facă orice protest. Au expus nişte şarlatani care nu s-au ţinut de cuvânt nici măcar faţă de electoratul lor. Le-au arătat că nu suntem proşti şi că îi vedem. Acum nu mai au bani de salarii. Iar pensiile se plătesc din împrumuturi, adică din bani pe care nu îi au şi pe care îi vor plăti până şi nepoţii pensionarilor de azi.

Au spus Comisiei Europene că vor îngheţa salariile în 2019. Deci tot ce au oferit ca să cumpere bunăvoinţa unui popor fără educaţie financiară se va face apă. Şi atunci vom vedea rahatul în marea lui splendoare. Şi poate atunci vom începe să nu mai votăm hoţi. La aceste concluzii dacă se va ajunge va fi şi pentru faptul că s-a protestat. Oricât de puţini am fi, oricând", scrie Tudor Chirilă pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si