Istoria a fost presărată dintotdeauna cu poveşti care mai de care mai înspăimântătoare, iar femeile nu au lipsit din ele.

Un top al celor mai rele doamne din istorie scoate la iveală cât de năpraznică era Elisabeta Bathory, supranumită şi Contesa Dracula. Unguroaica Elisabeta de Bathory (7 august 1560-21 august 1614) a reuşit să ducă totul la superlativ, motiv pentru care a şi fost supranumită „Contesa Dracula” sau „Tigroaica din Csejte”.

Elisabeta de Bathory este fiica lui George Báthory, fratele lui Andrei Báthory, fost voievod al Transilvaniei, iar mama sa a fost Anna Báthory (1539–1570), fiica lui Ştefan Báthory de Şimleu, alt voievod al Transilvaniei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

S-a căsătorit la vârsta de 11 ani, iar la 14 ani devenea pentru prima oară mamă. Legendele spun despre Elisabeta de Bathory că era obsedată de sânge, de crime ritualice în grup şi de torturarea victimelor în cele mai neobişnuite feluri.

Conform Adevărul, Elisabeta de Bathory împreună cu alte patru femei (cu care forma un cerc amoros lesbian), au torturat prin muşcare, înţepare, tăiere, bătaie, ardere şi au ucis mai mult de 650 de fete şi de femei tinere.

O altă legendă ce are în prim plan numele Elisabetei de Bathory spune că acesteia îi plăcea să facă baie în sângele victimelor. Motivul? Credea că aşa o să rămână mereu tânără. A fost acuzată de crime în anul 1602, dar nu a fost supusă niciunui proces. Elisabeta de Bathory a fost zidită într-un turn îngust, fără ferestre, cu câteva găuri prin care îi era servită mâncarea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si