La un moment dat, poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a emoţionat lumea fotbalului. Poetul Adrian Păunescu, un mare suţinător al echipei Craiovei şi al lui Balaci, a compus câteva versuri prin care îl ruga pe fotbalist să se întoarcă acasă.

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci:" Priveşte-n jur ce mulţi prieteni ai"

”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ/ Şi României fentă luminoasă/ Dar astăzi, Balacii de la Bistreţ/ Te-aşteaptă să te-ntorci driblând acasă…/ Priveşte-n jur ce mulţi prieteni ai/ Ca-n imnul meu, Eterna Terra Nova/ Dar nu avem puterea, vai!/ Să te întorci acasă la Craiova!…”, este poezia scrisă de Păunescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci. Autorul Adrian Păunescu a decedat în 2010

Atunci, poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost apreciată de toţi iubitorii fotbalului. Adrian Păunescu a murit în 2010, la 67 de ani, în timp ce Balaci s-a stins duminică dimineaţă, la 62 de ani, în urma unui accident vascular cerebral.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si