După o dispariţie de o sută de zile, cadavrul buzoianului a fost găsit  într-o râpă. Fosta să soţie, care este bolnavă şi trăieşte într-o sărăcie lucie cu cei doi copii, e cea care trebuie să-i aducă rămăşiţele la Buzău şi să se ocupe de înmormântare. Va avertizăm, urmează imagini care va pot afecta emoţional.

Această biata femeie, care  de două luni se chinuie prin spitale, a rămas singură, cu cei doi copii.

Viorel Găman, fostul ei soţ, a dispărut în mod misterios în munţii Bucegi, în luna iulie. 100 de zile  nimeni n-a ştiut nimic de el. Abia săptămâna trecută,  trupul  buzoianului  a fost găsit de nişte turişti, într-o râpă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Despre moartea lui Viorel Găman nu se ştie mai nimic, decât că n-a fost un deces violent. Fiica lui  are zeci de întrebări, rămase fără răspuns:

Că şi cum bolile şi pierderea suferită nu ar fi fost de ajuns,   înmormântarea lui Viorel Găman a căzut în grijă fostei soţii şi a celor doi copii ai cuplului. Aceştia sunt însă prea săraci  pentru a face demersurile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si